|
|
| | Bir DB'den başka bir DB'e Char, Clan, Inn aktarma! [Resimli Anlatım] | |
| | Yazar | Mesaj |
|---|
GoldShield Easy Master

Leader Point: 0
 | Konu: Bir DB'den başka bir DB'e Char, Clan, Inn aktarma! [Resimli Anlatım] Paz Ocak 01, 2012 3:54 am | |
| Merhaba değerli Dostlarım..
Bu SıralaR paylaşım Yapasım geliyor ha bire..
Buyrun anlatıma geçelim..
Öncelikle Şu Kodları Charları aktaracağımız DB'e Queryden Çalıstırıyoruz !
Kod: -- ÇARLARI SİLELİM. truncate table USERDATA -- ÜYELİKLERİ Ve Üye- Çar İlişkilerini silelim... truncate table TB_USER truncate table ACCOUNT_CHAR -- Clanları Silelim.. truncate table KNIGHTS truncate table KNIGHTS_ALLIANCE truncate table KNIGHTS_RATING truncate table KNIGHTS_USER -- Bankaları Boşaltalım... truncate table WAREHOUSE Eğer eski charların , clanların silinmemesini istiyorsak kodu uygulamayalım...
Resimli anlatım :
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Bu resmi büyüt [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bu resmi büyüt [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bu resmi büyüt [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
İşaretlenecek Tablolar:
- ACCOUNT_CHAR
- TB_USER
- USERDATA
- KNIGHTS ile başlayan tablolar
- WAREHOUSE
Teşekkürler...
ALINTIDIR |
|  | | | | Bir DB'den başka bir DB'e Char, Clan, Inn aktarma! [Resimli Anlatım] | |
|
| | Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|